ELMARAD! – GunSinger a Kiskopárban

2020. november 14. szombat 19:00

SAJNOS A NOVEMBER 3-AI KORMÁNYRENDELET ÉRTELMÉBEN BIZTONSÁGOSABBNAK LÁTJUK EZ ÉVI KONCERTJEINKET ELNAPOLNI. BÍZUNK BENNE, HOGY JÖVŐRE BE TUDJUK PÓTOLNI AZ ÖSSZES IDÉNRE TERVEZETT RENDEZVÉNYT. VIGYÁZZUNK MAGUNKRA ÉS EGYMÁSRA!
November 14-én sem maradunk jó zene és bulis hangulat nélkül, ugyanis ellátogat hozzánk a GunSinger!

A fiúk modern, fiatalos, enyhén hörgős metált játszanak, immár nemcsak feldolgozásokat, hanem saját dalokat is – mi több, már saját klippjük is van.

A belépés díja 1500 Ft, melyből az este folyamán:
– egy korsó sör vagy
– egy pohár bor/fröccs (2 dl-ig) vagy
– egy pohár/330 ml üdítő
levásárolható.
Gyertek és eresszük ki együtt a fáradt gőzt!
_____
A rendezvényre való belépés előtt lázat mérünk, mindenkit megkérünk, hogy fertőtlenítse kezét, illetve a maszk viselete, fogyasztás idején kívül kötelező. Továbbá megkérjük kedves vendégeinket, hogy tartsák egymástól a megfelelő távolságot.
_____
A rendezvény teljes időtartama alatt a szervező által megbízott fotós és videós fotó- és/vagy videófelvételt készíthet. Résztvevő a rendezvényre történő regisztrációval és a rendezvényen történő részvételével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a rendezvényen róla fotó- és/vagy videófelvétel készüljön, melynek a szervező vagy annak jogos felhasználója által történő korlátlan felhasználásához szintén hozzájárulását adja azzal, hogy a fotó- és/vagy videófelvétellel és annak korlátlan felhasználásával kapcsolatban semmilyen jogcímen követelése nincs.