ELMARAD! – Szabó Gergő Jazz Trió

2020. november 21. szombat 19:00

SAJNOS A NOVEMBER 3-AI KORMÁNYRENDELET ÉRTELMÉBEN BIZTONSÁGOSABBNAK LÁTJUK EZ ÉVI KONCERTJEINKET ELNAPOLNI. BÍZUNK BENNE, HOGY JÖVŐRE BE TUDJUK PÓTOLNI AZ ÖSSZES IDÉNRE TERVEZETT RENDEZVÉNYT. VIGYÁZZUNK MAGUNKRA ÉS EGYMÁSRA!

A 2020 januárjában alakult Szabó Gergő Trió a mainstream jazz világából ismert klasszikus zongoratrió hagyományait követi. A zenekar hangzásvilágban korlátozódni nem akaró, minden inspirációt befogadó és feldolgozó zenére törekszik. A cél inkább az őszinte információközlés, mint az alkotni akarás.

A hangszereknél:
Szabó Gergő – zongora
Kováts Zoltán – nagybőgő
Majsai Roland – dob
Ha egy igazán kellemes, léleksimogató estére vágysz, nálunk a helyed!
_____
A rendezvényre való belépés előtt lázat mérünk, mindenkit megkérünk, hogy fertőtlenítse kezét, illetve a maszk viselete, fogyasztás idején kívül kötelező. Továbbá megkérjük kedves vendégeinket, hogy tartsák egymástól a megfelelő távolságot.
_____
A rendezvény teljes időtartama alatt a szervező által megbízott fotós és videós fotó- és/vagy videófelvételt készíthet. Résztvevő a rendezvényre történő regisztrációval és a rendezvényen történő részvételével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a rendezvényen róla fotó- és/vagy videófelvétel készüljön, melynek a szervező vagy annak jogos felhasználója által történő korlátlan felhasználásához szintén hozzájárulását adja azzal, hogy a fotó- és/vagy videófelvétellel és annak korlátlan felhasználásával kapcsolatban semmilyen jogcímen követelése nincs.